GT Estimate are cea mai completă și detaliată bază de date a autovehiculelor cu NextGen

GT Motive îmbunătățește GT EstimateTM, instrumentul său de evaluare a daunelor și întreținerii. Cu NextGen, un nou și revoluționar proces de documentare a autovehiculelor care optimizează informațiile disponibile din modelele la care se face referire în baza sa de date extinsă. Ca rezultat utilizatorii GT EstimateTM vor putea accesa informații și mai complete despre fiecare model, evitând erori de identificare în piesele de schimb, echipamentele și sistemele încorporate în fiecare autovehicul. NextGen oferă o eficiență mai mare platformei GT EstimateTM, care economisește timp și bani.

NextGen adaugă valoare

Complexitatea crescândă a noilor modele de autovehicule care intră pe piață nu mai este o problemă atunci când se evaluează și se estimează operațiunile din atelierele de reparații cu noul sistem de documentare a informațiilor NextGen. Cu acesta, GT EstimateTM anticipează provocările rezultate din încărcarea tehnologică mai mare și personalizarea tot mai mare a automobilelor moderne. El devine cel mai puternic instrument cu cea mai detaliată bază de date de pe piață, disponibilă profesioniștilor implicați în gestionarea daunelor.

Fiabil, ușor de utilizat și rapid. Coduri exacte de piese pentru toate piesele documentate, inclusiv pentru cele mai mici și mai complexe.

Acestea sunt principalele avantaje pe care sistemul de documentare NextGen le aduce utilizatorilor GT EstimateTM, indiferent de responsabilitățile lor în procesul de gestionare a daunelor.

José Díaz Trasancos, managerul conținutului bazei de date GT Motive, responsabil cu dezvoltarea tehnică a acestui nou sistem spune: „Cu NextGen, am reușit să creștem substanțial valoarea pe care GT EstimateTM o oferă atelierelor de reparații, companiilor de leasing și companiilor de asigurări. Toți beneficiază de un instrument cu mai multe modele (cu până la 25% mai mult în 2020), mai multe piese (cu până la 20% mai mult pe model în acest an), mai mult nivele de detaliere și mai multă ușurință în utilizare (prin intermediul unei caracteristici de identificare a pieselor relevante grație numerele de identificare ale vehiculului [VIN]”.

Dezvoltare 100% GT Motive

NextGen este, de asemenea, o dezvoltare 100% GT Motive, rezultatul concentrării companiei pe inovație și angajamentul său față de clienți pentru a oferi soluții de cea mai mare valoare adăugată pe piață. „Gestionarea know-how-ului GT Motive ne-a permis să dezvoltăm algoritmii puternici încorporați în NextGen. Acești algoritmi sunt esențiali pentru a realiza injecția de eficiență enormă pe care noul sistem o oferă decodificării autovehiculelor și documentației pentru GT Estimate ™ ”, adaugă Trasancos. Această nouă soluție tehnologică reduce de fapt cu până la 30% timpul mediu necesar procesării și introducerii datelor în baza de date a modelelor pe care le adăugăm acum.

Toate autovehiculele documentate cu sistemul inovator NextGen oferă utilizatorilor GT Estimate ™ atât informații tehnice, cât și informații despre preț, cu același nivel de detaliere și actualizare ca și cataloagele proprii ale producătorului sau cataloagele de specialitate, inclusiv, de exemplu, piese la un preț de 1 euro.

Pentru profesioniștii din industrie

Procesul de documentare a modelelor, NextGen va continua să-și extindă gradual acoperirea. Pentru profesioniști, identificarea detaliată a modelelor de autovehicule decodate este ușoară, aceștia le pot vedea prin intermediul „Notificării” corespunzătoare, arătând către modelele NextGen de pe ecran. Dacă introduc seria de șasiu pe aceste modele, vor avea acces la toate informațiile printr-un singur clic.

Damien Dolan CIO GT Motive afirmă că: „Industria noastră se confruntă cu o serie de schimbări importante care ne afectează pe toți și cel mai probabil vor continua să o facă în viitor. Avem o nouă legislație privind datele tehnice, o nouă tehnologie a autovehiculelor, inclusiv ADAS, și o dinamică de piață în schimbare rapidă în ceea ce privește utilizarea și proprietatea autovehiculului. GT Motive este în fruntea acestor schimbări și va continua să ofere beneficii clienților săi. Cu platforma noastră de evaluare, oferim o identificare mai bună și mai rapidă a vehiculului, împreună cu date tehnice exacte și complete. Utilizatorii noștri se bucură și se vor bucura în continuare de beneficiile celor mai bune aplicații software de estimare a datelor și de pe piață ”.

Sursa: GT Motive


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *