GT Fusion îmbină inteligența artificială cu expertiza în reparații auto

GT Motive, a lansat GT Fusion, o platformă inovatoare care combină capabilitățile de bază ale GT Motive în estimarea datelor de reparații cu tehnologie IA ( Inteligența Artificială) pentru a îmbunătăți automatizarea proceselor referitoare la daune.

GT Fusion se bazează pe o abordare de platformă deschisă. Prin promovarea conectivității și flexibilității lanțului de aprovizionare, clienții pot adopta soluții care să susțină procesele și obiectivele lor specifice referitoare la daune.

Furnizorii tehnologiei computer vision folosesc IA pentru a detecta automat piesele deteriorate, apoi le transmit în baza de date de identificare și reparații a automobilelor din GT Motive, pentru un calcul inițial automat. Această combinație tehnologică oferă elementele de bază pentru rezolvarea provocărilor de astăzi și a celor care vor veni mâine.

GT Fusion exemplifică abordarea colaborativă a GT Motive de a furniza soluții tehnologice de vârf prin îmbinarea punctelor forte ale estimări reparațiilor cu capacitățile de recunoaștere vizuală oferită de partenerii noștri.

Copyright GT Motive