GT Motive are acum „Formula de grindină”

O nouă operație de calcul pentru costurile reparațiilor necesare în urma distrugerilor provocate de grindină este oferită acum de GT Estimate. Aceasta poartă numele de „formula de grindină”.

Ce înseamnă acest lucru și cum se calculează această formulă, citiți în continuare:

Formula tine cont de numarul deformațiilor apărute, de diametrul mediu al uneia dintre acestea precum si de alinierea lor: orizontal sau vertical. Utilizatorii pot modifica atributele operației. Atunci când un utilizator acceptă aceste modificări, GT Estimate verifică aceste noi atribute și în cazul când detectează faptul că acestea sunt neeconomice, avertizează operatorul despre acest lucru.

„Push and Paint discount”

Interesant de precizat ca utilizatorii pot modifica selecția funcției „Push and Paint discount”. Atunci când un utilizator editează operația și selecteaza această opțiune, GT Estimate va asocia automat operația de Vopsire după apăsarea butonului de confirmare „Acceptă”. În cazul când această opțiune este deja selectată și utilizatorul decide să o deselecteze, GT Estimate va elimina automat operația de Vopsire aferentă, după confirmarea modificărilor, cu butonul “Acceptă”.

Configurarea Formulei de grindină în Mediul de lucru

În mediul de lucru, modificarea apărută constă în adăugarea configurației pentru Formula de grindină in sectiunea Functionalități.

Aplicația va afișa valorile corespondente configurației identificată după codul utilizatorului. In cazul când acest cod al utilizatorului nu are asociata nicio configurație, atunci GT Estimate va propune niște valori default. Operatorul este capabil în orice moment, dacă valorile nu sunt blocate, să-și aleagă propria configurație aplicabilă pentru noile calculații.

Modificări apărute în raportul calculației

Înainte, liniile din descrierea calculației numite “Conservare cavități din formula grindină” si Material tehnologic adeziv erau afișate în ecranul de rezultate, și nu în Raportul calculației. Acum aceste valori sunt incluse in sumarul de piese daca valoarea lor nu este zero.