GT Motive își consolidează viitorul cu Allianz X

GT Motive, companie software, specializată în daune, întreținere și estimarea defecțiunilor pentru sectorul auto, a anunțat semnarea unui acord definitiv pentru un schimb de proprietate cu Allianz X (Allianz Group). Astfel Allianz X a achiziționat o participație majoritară de la acționarii actuali Mitchell și Einsa.

Această alianță continuă să sprijine expansiunea globală a lui GT Motive și accelerează ambiția companiei de a deveni lider internațional în ceea ce privește automatizarea prelucrării datelor și daunelor autovehiculelor, pentru industria de reparații auto.

„Progresul solid al unei companii precum GT Motive necesită o viziune pe termen lung și angajament, iar GT Motive a găsit în Allianz X cel mai bun suport pentru mulți ani”, a declarat Ángel Martínez, CEO GT Motive.

 „Rolul GT Motive este acela de a sprijini asigurătorii, reparatorii și producătorii de autoturisme în procesul de constatare a daunelor și repararea acestora.

„Vom continua să fim loiali scopului nostru de a contribui cu tehnologii inovatoare, să readucem mașinile in stare funcțională, în mod eficient și în condiții optime de siguranță ”.

„GT Motive oferă date extrem de precise la prețuri competitive și una dintre cele mai importante platforme integrate, orientate spre client, pe piață ”, a declarat dr. Nazim Cetin, CEO al Allianz X.

„Vedem un potențial enorm de a-l transforma într-o autoritate puternică. Tot ce are nevoie sunt mai mulți mușchi în spatele ei – și acolo poate ajuta Allianz X ”.

Această tranzacție este supusă condițiilor obișnuite de închidere, inclusiv reglementărilor de autorizare.

GT Motive

GT Motive, cu sediul în Madrid și prezent în 28 de țări, este o companie specializat în furnizarea de date auto pentru reparații, asigurări, flote și leasing industrii. GT Motive visează la un ecosistem mai deschis și mai colaborativ, oferind acces la date pentru a permite reclamații și repara digitalizarea. Folosind cea mai recentă tehnologie, GT Motive procesează peste 5 milioane de estimări în fiecare an, cu o creștere constantă. Pentru mai multe informații, vizitați www.gtmotive.com.

Allianz X

Allianz X investește în pionieri digitali ai ecosistemelor relevante pentru asigurări și active management. Ca una dintre pietrele de temelie ale transformării digitale a Grupului Allianz strategie, Allianz X oferă o interfață între entitățile de operare Allianz și un ecosistem digital mai larg, contribuind la transformarea către un sistem digital, viitor automat și conectat. La rândul său, Allianz Group este unul dintre principalii asigurători și administratori de active din lume peste 100 de milioane de clienți privați și corporativi din peste 70 de țări deservite de în jur de 150 de mii de angajați. Pentru mai multe informații despre Allianz X, vizitați www.allianzx.com.

Copyright: GT Motive