Update pentru Ford Mustang Mach-E

Capacitatea de remorcare aprobată a lui Ford Mustang Mach-E a fost acum crescută la 1.000 kg pe modelele cu autonomie extinsă. Acest upadte vizează atât versiunea cu un motor, cât și pe aceea cu două motoare. Rezultatul este suficient pentru a permite clienților să tracteze o barcă de pescuit de dimensiuni mici sau medii.

Ford Mustang Mach-E și-a redus timpul de încărcare pentru 80-90% din capacitate, de la 52 de minute la 15 minute. Sistemul One-Pedal a primit o recalibrare a caracteristicii de utilizare cu scopul unor performanțe fluide la viteze mici și sporirea confortul șoferului.

Vândut în Europa de peste un an, Ford Mustang Mach-E continuă să-și crească numărul de fani. Până în prezent, aproximativ 88% dintre clienți s-au mutat de la alte mărci de automobile la Ford pentru a se bucura de caracteristicile atractive de condus, stilul îndrăzneț și autonomia lui Mustang Mach-E.

Proprietarii actuali beneficiază, de asemenea, de multe dintre noutățile recente prin actualizări de software. În viitor, sunt planificate noi actualizări over-the-air pentru îmbunătățirea continuă a modelului Mustang Mach-E.