GT Motive, a Mitchell Partner Company, este o companie europeană dedicată dezvoltării de soluții de gestionare a daunelor, întreținere și avarii din sectorul auto. Soluțiile sale permit tehnologiei să obțină cele mai bune rezultate și vă permit să vă întoarceți la rutina zilnică după un accident auto sau o avarie.

GT Motive este o companie dedicată dezvoltării de soluții software pentru evaluarea și administrarea daunelor cât și a reparațiilor și lucrărilor de mentenanță pentru industria auto. Instrumentele noastre de evaluare furnizează tehnologia necesară obținerii celor mai bune rezultate pentru a restabili cat mai repede starea normală, după un accident sau o avarie.

Misiunea noastră: să furnizam clienților noștri tehnologia obținerii celor mai bune rezultate și revenirea rapida la rutina zilnica după un accident sau o avarie

Scurt istoric:

1971: Jose Carlos Martinez a înființat Guia de Tasaciones SL. Acesta a fost primul nume al companiei prin care tipărea materiale publicitare

1998: S-a născut embrionul actualei companii GT Motive, Einsa Multimedia.

2007: Einsa Multimedia a fost redenumita GT Motive. Compania a demarat extinderea în afara Spaniei și a deschis primul birou în Franța.

2012: compania a încheiat un parteneriat strategic cu Mitchell International, liderul pieței din SUA

Astăzi: GT Motive este prezent în 25 de tari europene și Africa de Sud, având aproape 300 angajați.

Soluțiile GT Motive sunt o modalitate simplă și inovatoare de configurare, în funcție de nevoile clienților, a proceselor specifice privind gestionarea și remedierea unei daune.

GT Motive oferă o soluție care poate simplifica și îmbunătăți orice schimb de informații cu ajutorul platformelor de lucru în cloud, conectând toate părțile interesate în proces, generând eficiență, calitate, precum și economie de timp și bani.

Compania s-a născut din alianța strategică dintre compania spaniolă, GT Motive, și corporația americană Mitchell International, liderul pieței din SUA. Noua entitate rezultată din această alianță are o cifra de afaceri de peste 1.35 miliarde de Euro anual si drept scop revoluționarea pieței europene. Acest obiectiv este cu atât mai realist cu cât dispune de platforme de comunicare de ultimă oră și sisteme de gestionare a daunelor încercate și testate cu succes în SUA, dar complet noi în Europa.

GT Motive in cifre:

  • Grupo Einsa (59%) și Mitchell International (41%)
  • Clienți in 31 de tari pe 3 continente
  • HQ in Madrid
  • 48 de ani de experiență
  • Peste 100 de asiguratori si lesori
  • 86.000 de utilizatori
  • 12,4 milioane calculații pe an
  • 250.000 ore de training pe an
  • 6,8 milioane de servicii de autorizare.