Acest serviciu se adresează: Asiguratorilor, Societăților de leasing, Reparatorilor, Importatorilor și Dealerilor

Determinarea sau previzionarea valorii de piața a mașinilor second-hand prin analiza in timp real a datelor colectate exclusiv din piața românească combinat cu prezentarea vehiculelor similare disponibile la vânzare, in momentul interogării.

Bazele noastre de date, algoritmi de calcul si metodele de analiza a erorilor sunt transparente pentru client, câștigând încrederea acestuia de la prima utilizare.

Tehnologia de ultima generație in tandem cu bazele de date extinse, ne permit nu doar previzionarea valorilor viitoare, dar si determinarea unei valori de piața anterior momentului actual cu pana la 18 luni.

Pentru mai multe informatii: sunati-ne la 021.539.4444, contactati-ne pe WhatsApp 0748.278.888

sau solicitati apelul consultativ

Prin integrarea Market Value cu celelalte produse – CarfixConnect, CarFix sau GT Estimate – un proces de trade-in sau evaluare completa (valoare SH & daune) poate fi făcut in mai puțin de 10 minute si transparent către client / utilizator / asigurat.

Piețe țintă: dealeri pentru activitățile de buy-back / vânzări SH, asiguratori auto pentru stabilirea valorii maxime de despăgubire, evaluatori specializați, evaluare la finalul unui contract de închiriere sau leasing.

Doriti sa aflati mai mult despre serviciile GT Motive?

Solicitati apelul consultativ

Reprezentantul nostru de vanzari o sa va contacteze folosind metoda preferata de dv., la data si ora indicate.

Doresc sa fiu contactat(a) prin:

TelefonEmail