Citroen prezintă noul C4

Citroen urmează trend-ul mondial cu electrificarea modelelor sale și ne prezintă noul C4.

Noul Citroen C4 este un hatchback de nouă generație cu un confort sporit la bord grație sistemului Citroen de Confort Avansat. Confortul este sporit de beneficiile sistemului e-Confort pentru versiunile complet electrice. Citroen prezintă noul C4 in premieră mondială, cu detaliile specifice, pe 30 iunie.

Deloc întâmplătoare lansarea modelelor hatchback sunt importante pentru Citroen. Aceste modele sunt importante pentru piața europeană reprezentând 28% din vânzările segmentului C (compact) anul trecut. Noul C4 în ambele versiuni oferă un concept modern și un caracter aparte bifând cerințele lumii actuale. Propunerea Citroen cu noul C4 este un mod inedit de a experimenta mașina venind să reinventeze un segment dorit al pieței.

100% electric, benzină sau diesel

Citroen prezintă noul C4 ca o mașină modernă avansată tehnic cu o gamă sporită de opțiuni pentru motoare: 100% electric, alimentat cu benzină sau Diesel. Acum clienții au de unde alege. Noul Citroen C4 100% electric este al 5 – lea model electric anunțat în 2020. El vine ca o completare a strategiei de electrificare Citroen după modelele: C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, e-Jumpy și eSpaceTourer    

Noul C4 compact vine cu o identitate diferită; Poziția sa ridicată și hotărâtă, forma sa combină eleganța și dinamismul unui hatchback, adoptând în mod subtil anumite trăsături SUV. Interiorul său este cald, dotat cu tehnologie înaltă, care te binedispune instantaneu

Includerea completă a programului de Confort Avansat Citroen, la noua generație C4 duce confortul spre un alt nivel; confortul în rulare este sporit de suspensia hidraulică progresivă si de scaunele cu un confort avansat. Liniștea mentală se obține prin acțiunea indirectă a designului interior liniștitor iluminat; confortul utilizării vine din beneficiile oferite de tehnologiile de vârf ce asistă șoferul. Acestea sunt aplificate de sistemul electric al lui C4 care oferă o fucționare liniștită, fluiditate și plăcere în conducere.