Noua versiune Renault Master Z.E.

Noua versiune Renault Master Z.E. este un automobil electrică mare.  Noua versiune Renault Master Z.E. oferă trei variante: autofurgon, autoutilitară cu platformă deschisă și un autoșasiu. Această variantă extinde oferta de configurare pentru a răspunde dorințelor profesioniștilor. Fiind un automobil electric, noua versiune Renault Master Z.E, este în același timp preocupat de problemele de mediu.

• Noua versiune Renault Master Z.E.  oferă acum o sarcină utilă crescută pe întreaga gamă de șasiuri până la 1.700 kg (înainte de conversie).

• Lider în autofurgoane electrice în Europa, Renault continuă să-și extindă gama pentru a se pregăti pentru mobilitatea de mâine. La domeniile pe care le țintește în special pentru livrările în centrele orașului se adaugă acum pentru activități locale (construcții, spații verzi, mutare etc.).

Disponibil în Europa din septembrie 2020.

Trei tipuri

Noul Master Z.E. oferă acum cea mai largă varietate de autoutilitare mari. Această nouă gamă oferă posibilitatea de a alege între cele 3 tipuri de automobile. Acestea sunt: autoutilitară, utilitară cu platformă deschisă și autoșasiu. Dimensiunile lor sunt: lungimi (L1, L2, L3), două înălțimi (H1, H2) și masa brută a vehiculului (GVW) de 3,1 sau 3,5 tone. Noile configurații permit până la 1.700 kg de sarcină utilă (înainte de conversie). Această nouă ofertă a fost făcută în special prin evoluția reductorului electric.

Autonomie

Noua versiune Renault Master Z.E. oferă o autonomie WLTP de 130 km. Reîncărcarea completă se face în 6 ore cu WallBox 32A / 7,4 kW.

Variante ofertate

Autoșasiu: O nouă versiune de șasiu este disponibilă în lungime L2 și L3, în înălțime H1, cu o sarcină utilă de 1.620 kg maxim, înainte de conversie. Această nouă versiune Master Z.E. tip autoșasiu permite o gamă foarte largă de configurări, în special în volum mare cu hayon, dar și cu laterale amovibile.

Renault Master Z.E. echipat cu o cutie cu volum de 20 m3 și hayon ridicat garantează o sarcină utilă de  1.000 kg.

Utilitară cu platformă deschisă: Cele două versiuni cu platformă deschisă, deja în catalog, cu lungimi L2 și L3, în înălțime H1, sunt acum disponibile cu o sarcină utilă de până la 1.740 kg.

Sarcina utilă crescută permite conversii mai mari într-o cutie cu volum de 20 m3, cu prag de încărcare jos.

Autofurgon: Cele 4 versiuni de furgonete, disponibile deja în lungime L1, L2 și L3, în înălțime H1 și H2, cu un volum util de 8 până la 13 m3, oferă acum până la 1.490 kg sarcină utilă.

Această sarcină utilă sporită face posibilă transportarea echipamentelor și oferă încă multe variante de caroserie complet acoperită.

Sursă: Renault