Noul Renault Kangoo

Un model reprezentativ noul Renault Kangoo, încă de la lansarea sa din 1997 și-a câștigat un binemeritat loc pe podium în propriul segment. Beneficiind de o organizare interioară spațioasă modulară cu o mulțime de opțiuni de stocare noul Renault Kangoo revine în forță. Numit combispace noul venit păstrează podeaua plană și barele de acoperiș inovatoare și include tot pachetul de siguranță al mărcii.

Noul Renault Kangoo spațios și bine organizat

Cu cinci locuri regulate, Renault Kangoo este noul automobil destinat pentru familii active care au nevoie de un spațiu ceva modular, astfel încât să nu rămână niciodată fără cameră. Cu un design exterior nou, mai mult confort și o lista bogată de echipamente, oferă o calitate ridicată precum și un real suport în conducere.

Fabricat la uzina Renault din Maubeuge, Franța, noul Kangoo va fi vândute în toată Europa și în restul lumii din iunie 2021.

Kangoo în cinci dimensiuni

– Cel mai bun spațiu pentru picioare pentru pasagerii din spate din clasa sa, cu trei locuri de dimensiuni mari

– Peste 49 de litri de compartimente de depozitare ușor accesibile, inclusiv sertar Easy Life

– Un portbagaj generos de 775 litri, în top 3 în categoria sa, extensibil la 3.500 litri cu podea plată generoasă

– Echipat cu bare de acoperiș inovatoare, ce pot fi manipulate fără alte unelte care pot transporta aproape orice

– 14 sisteme noi, standard, de asistență a șoferului pentru o securitate sporită.

Interiorul urmează utilitatea

Similar exteriorului, designul interior a suferit modificări considerabile odată cu planșa de bord care dispune de o inserție din lemn de nuanță închisă, lustruită, un habitaclu confortabil și un loc ergonomic, studiat, pentru șofer. Noul Kangoo are finisaje mai atent lucrate și materiale mai atent selecționate.

Un scaun sofisticat și customizabil pentru sofer

Interiorul este transformat și îmbunătățit cu noul tablou de bord, cu inserții de lemn lustruit și inserții cromate risipite pentru: comutatoarele de climatizare, aeratoare, gulerul levierului cutiei de viteze. Volanul reglabil pe înălțime este acum, pentru noul model reglabil și în adâncime. Mai mult scaunul șoferului are reglare lombară pentru obținerea unui confort sporit la drum lung, caracteristici care exced segmentul.

Vizibilitate îmbunătățită a tabloului de bord

Noul Renault Kangoo vine cu o gamă extinsă de planșe de bord: prima opțiune este echipată cu un ecran digital de 4.2″color, al doilea are un ecran digital de 7″ color și va fi disponibil la sfârșitul anului 2021. Al doilea dintre cele două poate fi personalizat pentru a afișa informații primare referitoare la viteză și turație. Formatul de afișare poate fi modificat în funcție de modul preselectat – Normal sau Eco.

Modular, practic si versatil

Noul Kangoo are caracteristici îmbunătățite, cum ar fi bancheta spate fracționabilă 2/3 – 1/2 și scaunul pentru pasagerul din față, poate fi pliat fără efort pentru extinderea completă a spațiului plan. Cu un surplus de 15% mai mult spațiu, noul Kangoo vine în TOP – 3 pentru modelele combispace. Barele de acoperiș inovatoare oferă noului Kangoo un spațiu de stocare suplimentar la fel de practic, o caracteristică deosebită comparativ cu rivalii săi. 

Echipamente din ce în ce mai practice

Noul Kangoo oferă bare inovatoare pentru acoperiș. Acestea pot fi poziționate fie pe lung, fie pe lat, și mai mult nu sunt necesare alte unelte sau ingrediente de ungere. Doar se decuplează zăvorul și gata! Concepute să fie manipulate silențios, barele pot transporta până la 80 kg. Ele reprezintă piesa perfectă de echipament, pentru acele călătorii de ultim moment cu întreaga familie.

Noul Kangoo are geamurile electrice spate, și un cockpit căptușit cu cauciuc, despre care ne asigură constructorul, că rezistă la tot felul de solicitări și uzuri (oferit opțional). Renault Kangoo este, în esență, un automobil de familie, cu un spațiu combinat. El vine echipat cu puncte de fixare Isofix pe lateralele stânga și dreapta ale scaunelor din spate, precum și la scaunul pasagerului din față.

Conectivitate Renault

Noul Kangoo îmbunătățește viața la bord, menținând oamenii conectați cu lumea exterioară în timp ce se bucură de călătoria lor. Este dotat cu un încărcător wireless pentru telefon și dispune de cel mai recent sistem multimedia Renault EASY LINK cu replicare smartphone și sisteme de navigație conectate la un ecran de 8”.

Renault EASY LINK 8 ’’ cu replicare și navigație

Noul Kangoo oferă trei sisteme multimedia:

– Radio Connect R & Go cu DAB FM / AM, Bluetooth și aplicația R & Go pentru a vă accesa caracteristicile telefonului.

– Sistemul Renault EASY LINK vine fie cu replicarea telefonului inteligent, fie cu navigație.

Ecranul de 8” este încorporat în tabloul de bord. Dispune de servicii conectate, actualizări automate, și oferă o interfață ușor de utilizat și de personalizat ca un smartphone obișnuit.. Compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, Renault EASY LINK poate fi activat prin voce pentru a accesa toate funcțiile multimedia, funcții de navigație și infotainment, precum și setări pentru sistemele de asistență a șoferului. În plus șoferul poate efectua și primi apeluri telefonice folosind fie volanul, ecranul tactil, sau comenzile vocale și poate asculta și dicta mesaje text.

Motorizări cu eficientă ridicată de combustibil

Noile propulsoare sunt echipate cu tehnologia Renault și sunt conforme cu standardele Euro 6D FULL. Noul Kangoo are un motor pe benzină  de 1.3l TCe FAP (de 100 și 130 CP) și un diesel de 1.5 l Blue dCi (de 75, 95 și 115 CP). Motorizarea diesel lucrează sau cu o cutie de viteze EDC automată cu 7 trepte sau cu una manuală cu 6 trepte.

Gama Kangoo va include un model complet electric în 2022.

Noul Kangoo (pe benzină) se vinde cu:

– un motor de 1.3 TCe 130 și o transmisie automată manuală cu 6 trepte sau EDC cu 7 trepte

– un motor 1.3 TCe 100 și o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Noul Kangoo (diesel) se vinde cu:

– 1.5 Blue dCi 115 CP sau 95 CP cu transmisie automată cu 7 trepte sau manuală cu 6 trepte

– 1.5 Blue dCi 75 CP cu transmisie manuală cu 6 trepte.

Transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC oferă confort suplimentar și reacție rapidă, garantând o schimbare lină și promptă a rapoartelor în transmisie.