Noile modele Renault Kangoo și Express

Noile modele Renault Kangoo și Express au fost create pentru satisfacerea nevoile clienților săi. Oricare dintre noile modele Renault Kangoo și Express este disponibil atât în versiunile LCV, cât și pentru pasageri. Noile modele de utilitare Renault vor ajunge pe piață în primăvara lui 2021.

Renault Kangoo Van

Noul Kangoo Van este  un furgon cu un stil atletic și dinamic  care se adresează în principal flotelor, micilor tehnicieni și comercianților. Noul furgon aduce pentru cei interesați, cel mai noi tehnologii.

Tehnologiile inovatoare, Easy Side Access și Easy Inside Gallery, de pe noul Kangoo Van, revoluționează atât încărcarea spațilui cargo cât și accesul:

– Easy Side Access permite clienților să manevreze cu ușurință produsele ce trebuie încărcate, indiferent de constrângerile unui loc vitreg de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă un loc de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).

– Easy Inside Gallery, o galerie interioară retractabilă, este o altă inovație care permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.

Noul Renault Kangoo Van se remarcă printr-un design exterior îmbunătățit. Partea frontală a fost complet redesenată, apărând acum cu o linie cromată între grilă și bara de protecție. Cu lateralele accentuate noul Kangoo Van devine mai atrăgător grație finisajelor sale noi și a inserțiilor cromate. Interiorul oferă un tablou de bord cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort, susținere și fiabilitate.

Renault Easy Link

Noul Renault Kangoo Van dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus. Aici includem Permanent Rear View o funcție digitală care oferă vedere permanentă în spate. Noul sistem testat oferă o vizibilitate excelentă, convenabilă pentru automobilele care vin echipate cu uși spate batante, fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS (Advanced Emergency Active Braking).

Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de tipodimensiuni și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit atât cu transmisie manuală cât și automată, în versiunile cu propulsie diesel, benzină și electrică. Volumul util cargo variază de la 3,3 la 3,9 m³ în versiunea standard și de la 4,2 la 4,9 m³ în versiunea lungă.

Noul Kangoo pentru pasageri

Noul Renault Kangoo, modelul combi pentru pasageri este elegant și spațios, oferind cinci locuri distincte. El satisface perfect, ne asigură constructorul, dorințele familiilor și grupurilor puse pe aventură, cu un aspect reproiectat, mai mult confort, echipamente inovatoare și noi sisteme de asistență la condus. Păstrează toate caracteristicile sale modulare inteligente, care sunt, de asemenea, populare pentru clienții profesioniști (administrații și autorități locale sau asociații).

Noul Kangoo Van și Noul Kangoo vor fi produse în fabrica Renault Maubeuge din Franța și vor fi comercializate atât în Europa cât și pe piețele internaționale.

Renault Express Van

Noul Express Van, este un furgon practic și eficient, reprezintând modelul destinat tinerilor antreprenori și flotelor de mici dimensiuni, care caută cel mai bun raport preț / beneficiu, satisfăcându-le dorințele de bază.

Noul Express Van menține stilistica mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate. Echipat cu scaune ranforsate, noul interior aduce calitate și confort la bord. O atenție deosebită a fost acordată spațiilor de depozitare și ergonomiei bordului. Spațiile de depozitare, poziționate ușor accesibile în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, în zona cargo, volumul total de încărcare este de 3,3 până la 3,7 mc.

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistenta, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.

Renault Express

Noul Renault Express, modelul versatil și economic, oferă cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare. Se adresează antreprenorilor pentru uz mixt (lucrativ și familial), dar și tehnicienilor sau comercianților. Noile modele Express Van și Express vor fi produse în fabrica Renault din Tanger, Maroc.

Noul Kangoo Van și Noul Express Van: experiența Renault Pro + pentru profesioniști

– În calitate de expert pe piața autovehiculelor utilitare de peste 120 de ani, Renault pune toate cunoștințele sale la dispoziția profesioniștilor oferind, cu marca Renault Pro +, automobile și servicii personalizate precum și o rețea dedicată de 650 de puncte de vânzare din întreaga lume.

– Renault este lider european în furgonete și monovolume din 1998, pentru al 21-lea an consecutiv.

Renault este, de asemenea, pionierul și liderul automobilelor electrice în Europa pentru al nouălea an consecutiv, cu aproape unul din două vehicule electrice vândute. Din 2011, Kangoo Z.E. este cea mai bună utilitară electrică din Europa cu peste 50.000 de unități vândute până în prezent.

Renault spune că va electrifica întreaga gamă de autoutilitare și monovolume până în 2022