Ofensiva electrică Renault

Ofensiva electrică Renault, după mai bine de 10 ani, a pus mobilitatea electrică în centrul viziunii sale asupra mobilității durabile pentru toți.  Declanșată acum, cu mai mult aplomb, ofensiva electrică Renault, vine ca urmare a pionieratului mărcii în domeniul vehiculelor electrice.  

Ofertă hibridă extinsă

Renault își îmbunătățește acum gama cu o ofertă de automobile hibride, ce reflectă imaginea sa: eficientă, accesibilă și plasată în centrul pieței. Scopul mărcii este de a face experiența electrică și plăcerea de a conduce accesibilă tuturor. Această abordare apare într-un context în care alegerile clienților sunt mai mult decât oricând pragmatice, motivate și inteligente.

Expertiză electrică

Această expertiză dobândită în autovehicule electrice, dar și în Formula 1 îi permite acum lui Renault să ofere sisteme de propulsie hibride dinamice și eficiente. Noua tehnologie exclusivă a făcut obiectul a peste 150 de brevete.

Astfel, automobilele din gama E-TECH oferă funcționare electrică, plăcere de conducere în orice moment și eficiență energetică la cel mai înalt nivel.

Propulsorul comun pentru motoarele hibride Renault este disponibil în două variante: E-TECH Hybrid (HEV sau „hibrid”) și E-TECH Plug-in Hybrid (PHEV sau „plug-in hybrid”).

O gamă pentru fiecare moment

De la lansarea acestei tehnologii hibride E-TECH, Renault oferă trei modele pentru a oferi o grupate într-o gamă completă de automobile.  Acestea sunt: Clio E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Plug-in Hybrid și noul Mégane E-TECH Plug-in Hybrid. Gama Renault E-TECH se adaptează tuturor modurilor de utilizare prin limitarea emisiilor de CO2 și controlul consumului de combustibil, pentru distanțe lungi.

Clio E-TECH Hybrid poate furniza până la 80% din timpul de rulare urban cu energie electrică. Acest fapt generează o economie de combustibil de până la 40% la un motor alimentat cu benzină în ciclul urban. Captur E-TECH Plug-in Hybrid și Mégane E-TECH Plug-in Hybrid au o autonomie de până la 135 km / h în ciclu mixt (WLTP). Mai mult cele două automobile hibride au autonomie de până la 65 de kilometri în uz urban, conform standardului (WLTP City), iar în modul 100% electric au peste 50 de kilometri.

Nouă gamă E-TECH este acum disponibilă la vânzare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *