Volkswagen Tiguan PHEV

S-a lansat în premieră noul Volkwagen Tiguan PHEV. Numit eHybrid, noul Volkswagen Tiguan PHEV își propune să valorifice sistemul de propulsie plug-in hibrid.

 Tiguan eHybrid

Volkswagen Tiguan este unul dintre cele mai cunoscute și bine primite de piață SUV-uri pe piața europeană. Modelul german a fost produs într-un numar respectabil de șase milioane de unități. Anul trecut Volkwagen Tiguan a fost produs într-un număr de circa 911.000 de unități, iar acum ne prezintă o actualizare a lui cu opțiunea PHEV. Cu Tiguan PHEV, Volkswagen a profitat de acest facelift ca să-și lanseze modelul hibrid înscriindu-se în planurile de electrificare ale grupului.

Tiguan R

Pe lângă electrificarea Tiguan-ului cu această unitate plug-in hibrid, Volkswagen introduce pentru prima dată separat modelul Tiguan R separat. Inginerii Volkswagen R au dezvoltat o nouă tracțiune integrală cu control selectiv al cuplului roții. Tehnologia „R-Performance Torque Vectoring” permite o nouă dinamică prin distribuția variabilă a cuplului motor între punțile față și spate, precum și între roțile din spate stânga și dreapta.

Noul sistem multimedia

Volkswagen folosește umplerea dozarea dublă făcând posibil acum ca motoarele sale turbodiesel (TDI) din Tiguan să printre cele mai curate motoare cu ardere prin compresie din lume. Cu noul sistem Travel Assist din volkswagen Tiguan, este acum capabil să conducă asistat la viteze de până la 210 km / h. În Volkswagen Tiguan se aplică cea mai recentă generație de sisteme multimedia (MIB3) cu o gamă complet nouă de servicii si funcții online. Mai mult, sistemul audio, opțional, de 480 de watt este furnizat de Harman Kardon.