Noul Ford Kuga Graphite Tech

Noul Ford Kuga Graphite Tech Edition introduce pentru prima dată opțiunea de culoare exterioară Gray Matter în gama și dispune standard de cele mai importante sisteme avansate de asistență pentru șofer.

Noua variantă oferă clienților o gamă completă de sisteme de propulsie, inclusiv Kuga Plug-In Hybrid – cel mai bine vândut PHEV din Europa și din România în 2021 și 2022 – precum și variantele Kuga Full-Hybrid, diesel EcoBlue și EcoBoost pe benzină.

Construit în fabrica Ford din Valencia, Spania, Kuga Graphite Tech Edition este disponibil pentru comanda pe piețele din Europa începând cu 25 aprilie a.c., primele livrări fiind programate peste 2 luni,  în iunie.

Premieră – culoarea Grey Matter  

Griul este în tendințe pentru cumpărătorii de mașini din Europa, reprezentând 27% din vânzările de mașini noi, fiind cea mai populară alegere de culoare în 2022. Disponibilă numai pentru Kuga Graphite Tech Edition, culoarea Gray Matter oferă un contrast îndrăzneț cu jantele exclusive de 19 inchi, finisate în negru lucios.

Noua variantă oferă în echiparea standard, pachetul ST-Line, care propune un spoiler spate generos dimensionat și etriere de frână vopsite în roșu. Nota sportivă este sporită de pedalele din aliaj. Clienții au opțiunea de a alege Black Package cu: finisaje negre pentru plafon, capace negru-lucios pentru oglinzile retrovizoare, protecții noi pentru gurile de admisie față și elementele ale spoilerului spate. Mai mult oferta conțineși jante din aliaj de 20 de inci, finisate în negru lucios.

În standard – asistență pentru șofer

Aproape 50% dintre noile Ford Kuga, vândute în 2022, au fost comandate cu pachetul de asistență pentru șofer, o creștere față de 40% în 2021. Gama de tehnologii este concepută pentru a face conducerea mai puțin solicitantă, cu sisteme care pot ține automat pasul cu traficul de pe autostrada. Aceste sisteme avertizează despre autovehiculele aflate în unghiul mort al șoferului, ajustează automat viteza maximă în funcție de indicatoarele de viteză afișate, permit manevrele de parcare fără mâini și multe altele.

De asemenea, în oferta standard este sporita și de Technology Pack, care îi ajută pe șoferi să vadă mai clar drumul cu ajutorul farurilor cu tehnologie LED. Acestea pot limita automat intensitatea în funcție de traficul din față. Sistemul HUD (Head-up Display) îi ajută pe șoferi să-și păstreze ochii la drum prin afișarea de informații precum viteza autovehiculului și instrucțiunile de navigație în proximitatea razei lor vizuale.

Incluse în pachet:

Pachet asistență șofer: Camera frontală; Cruise Control adaptiv cu recunoaștere a semnelor de circulație (cu Stop&Go pentru transmisia automată la versiunea EcoBlue); Blind Spot Information System (BLIS); Intelligent Speed Assist (ISA); Active Park Assist (Active Park Assist 2 pentru transmisia automată la versiunea EcoBlue, unde vehiculul controlează accelerația, schimbarea treptelor și frânarea); apărători pentru marginile ușii

Pachet Tehnologie: Faruri cu tehnologie full-LED cu sistem de anti-orbire pentru faza lungă; Head-up Display

Copyright: Ford.ro