Renault oferă o nouă experiență digitală

Renault a dezvoltat patru noi parteneriate cu dezvoltatorii de aplicații pentru a îmbunătăți experiența clienților la bordul noilor sale vehicule echipate cu OpenR Link.

Pentru a pregăti sosirea noului Megane E-Tech Electric în toate reprezentanțele Renault din Europa, marca a adăugat patru aplicații noi pe care clienții le pot descărca prin OpenR Link.

Utilizatorii pot accesa linkuri pentru a descărca aplicațiile împreună cu oferte negociate exclusiv prin MY Renault . Clienții au apoi posibilitatea să aleagă dacă doresc să descarce conținutul pentru afișare direct în consola media a vehiculului.

EASYPARK, soluții simplificate pentru parcare 

EasyPark îi ajută pe șoferi să plătească parcarea fără a necesita un dispozitiv dedicat sau chiar un smartphone. Aplicația cu descărcare gratuită va oferi, de asemenea, cupoane și oferte exclusive utilizatorilor acestor servicii.

RADIOPLAYER, radio live și înregistrat, podcasturi

Aplicația gratuită „Radioplayer for Renault oferă acces la sute de stații radio, radio online și podcasturi în țările din Europa, unde Radioplayer este prezent. Radioplayer le oferă acces simplu la tot acest conținut în modul live și replay și la datele asociate. Cu Radioplayer, utilizatorii beneficiază de numeroase funcții precum ascultarea personalizată a posturilor de radio, afișarea titlurilor în curs de difuzare sau posibilitatea de a găsi toate programele în podcasturi. Alte servicii special concepute pentru Renault vor fi disponibile în curând.

SYBEL, MII DE ORE DE CONȚINUT AUDIO

Cu aplicația Sybel, șoferii și pasagerii vor beneficia de o experiență concepută în întregime pentru o călătorie plăcută, oferind în același timp o gamă largă de conținut audio, care reunește mii de ore de podcasturi, ficțiune, documentare, cărți audio și povești pentru copii. Include, de asemenea, o gamă de soluții special concepute de echipele de la Sybel pentru a fi folosite atunci când conduceți: liste de redare tematice cu trei ore de conținut preîncărcat, preluare de unde ați rămas, indiferent de dispozitivul pe care ați pornit, asistent vocal inteligent, recomandări personalizate și lista de favorite.

Pe lângă faptul că au acces la programe audio gratuite grozave, clienții vor primi și un abonament gratuit de 6 luni la Sybel+, oferta plătită care oferă conținut exclusiv și original.

VIVALDI, NAVIGARE CÂT TIMP AȘTEPTAȚI

Cu browser-ul gratuit Vivaldi, clienții pot viziona, cumpăra și naviga din confortul propriului scaun auto, distrându-se în timp ce așteaptă ca mașina să se încarce, fără a avea nevoie de un smartphone sau de o tabletă. Pentru o mai mare siguranță, browser-ul poate fi folosit doar când automobilul este parcat.

Cu această aplicație, utilizatorii pot efectua apeluri video, pot configura accesul la aplicațiile online utilizate în mod obișnuit, pot accesa cu ușurință serviciile de streaming, pot sincroniza în siguranță datele browser-ului și multe altele. Deoarece Vivaldi păstrează în primul rând confidențialitatea utilizatorilor, clienții pot fi siguri că navighează în mod privat atunci când se află în vehiculele Renault cu sistem OpenR Link, iar datele lor nu sunt stocate de vehicul.

Când vă conectați la un cont Vivaldi, datele de navigare pot fi partajate doar între alte dispozitive conectate la același cont. Aceste date nu sunt partajate nici măcar cu Renault.

Renault spune ca cele patru aplicații vor fi disponibile în interfața OpenR Link a noului Megane E-Tech electric de îndată ce va ajunge în reprezentanțele Renault din Europa. Alte aplicații vor fi adăugate în catalog în viitorul apropiat.