Teaser – Renault RAFALE noul SUV vârf de gamă

Pe 18 iunie, rețineți data, Renault va prezenta noul SUV ce poartă un nume istoric – Rafale.

 SUV-ul coupé de ultimă generație: Rafale  completează familia de modele, cu motoare hibride E-Tech bazate pe platforma CMF-CD. După Austral și Espace, Rafale se poziționează ca noul vârf al gamei Renault și marchează debutul mărcii în segmentul D.

Istoric aeronautic

Rafale este inspirat de trecutul impresionant al lui Renault în domeniul aeronautic. În trecut marca franceză era un pionier în fabricarea motoarelor cu ardere internă atât pentru vehicule, cât și pentru trenuri și avioane. În 1933, Renault a cumpărat producătorul Caudron pentru a înființa compania Caudron-Renault. Cum toate avioanele au fost numite după un vânt celebru, în consecință, și C460, un avion de curse cu un singur loc a fost redenumit RAFALE în 1934.

Acum, Renault rescrie istoria, bazându-se pe punctele forte ale legendarului Caudron Rafale pentru a întruchipa vârful de gamă al mărcii. Semantica numelui cu referire la vânt și silueta camuflată prezentată simbolizează performanță, îndrăzneală, emoție și un caracter puternic.

18 iunie 2023

Noul Renault Rafale va avea premiera mondială la cel de-al 54-lea Salon Internațional de Aeronautică și Spațiu de la Le Bourget, pe 18 iunie.

Copyright: Renault